SSV Filadelfia

Welkom op de webshop van SSV Filadelfia, in samenwerking met CreaDame. Op deze site kan u artikelen kopen met het SSV Filadelfia logo.

Wenst u van een product een andere kleur of maat, stuur gerust een mail en dan kijken we naar de mogelijkheden. Ook als u een product mist, kunnen we kijken of deze aan de collectie toe te voegen is.

Indien u de producten op de vereniging wilt ontvangen, kiest u tijdens het bestellen voor ‘Afhalen in Assen’. Deze optie rekent geen verzendkosten en de producten zullen dan via de Penningmeester op de vereniging terecht komen.
Heeft u de artikelen liever thuis bezorgd, vul dan bij het afrekenen de bezorg optie in, zodat ook de verzendkosten worden berekend.
Uiteraard mag u ook zelf ophalen in Assen, geef dan tijdens het bestel proces bij de opmerkingen aan dat u het zelf komt afhalen.

Bestellingen worden in behandeling genomen zodra er voldoende bestellingen zijn, gemiddeld 1x per maand. Heeft u uw product voor een bepaalde datum nodig, kies dan voor de optie om thuis te laten bezorgen en geef de datum door bij de opmerkingen tijdens het bestellen. Reken wel een levertijd van ca. 1 week doordat alle producten met de hand worden bewerkt/bedrukt.

Veel winkelplezier!